Tijana Ajfon negirala krivicu, tvrdi da je samo došla na žurku

Hronika

Tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, negirala je krivicu i odbacila optužbe da je ona organizovala i dovela djevojke u vikendicu u Suvom Polju kod Bijeljine, saznaje Srpskainfo.

 

Prema našim informacijama, Tijanu policija i tužilaštvo tereti da je ona bila jedan od organizatora orgija i kokainske žurke u Bijeljini i da je njen “posao” bio dovođenje djevojaka u pomenutu vikednicu.

 

– Tijana je prilikom ispitivanja odbacila te navode i tvrdila da je ona samo došla na žurku, na koju je bila pozvana – istakao je izvor Srpskainfo.

 

Tijana Ajfon zajedno sa većim brojem osoba uhapšena je prošle sedmice u policijskoj akciji „Kristal“ zbog sumnje da su počinili više teških krivičnih djela u vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine, gdje je bila organizovana kokainska žurka i orgije.

 

Većina uhapšenih je puštena na slobodu, dok su za njih pet određene mjere zabrane. Međutim, jedino je Tijani određen jednomjesečni pritvor.

 

Iz advokatske kancelarije „Stevanović“, koja zastupa Tijanu, najavili su da će u što kraćem roku uložiti žalbu na ovu odluku Suda BiH.

 

– Maskimovićevu i još osam osoba, Tužilaštvo tereti da su počinili više krivičnih djela. Terete ih za udruživanje radi činjenja krivičnih djela u vezi sa navođenjem na međunarodnu prostituciju, krijumčarenje osoba i omogućavanje u uživanju opojnih droga – pojasnili su u pomenutoj advokatskoj kancelariji.

 

Prema njihovim riječima, radi se o vrlo kompleksnim optužbama, a jedino Tijani nema državljanstvo BiH i jedino je njoj određen pritvor koji ne može trajati duže od 30 dana.

 

– Sam postupak je bio iscrpljujići i za osumnjičene i za advokate, pošto je sve trajalo od četvrtka do subote – dodali su u advokatskoj kancelariji Stevanović.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *