Ukrao mercedes od 70.000 KM pa ga slupao

Hronika

Pripadnici Policijske stanice Kozarska Dubica juče su u ovom gradu uhapsili E.M. iz Sarajeva, osumnjičenog da je prethodne noći u mjestu Jošik, iz dvorišta kuće, ukrao mercedes 220 C, vrijednosti 70.000 maraka.

Lokalnoj policijskoj stanici ova krađa prijavljena je u 6.05 časova, a vlasnik vozila je M.K. iz Kozarske Dubice.

“Preduzimanjem istražnih mjera i radnji, policijski službenici PS Kozarska Dubica, istog dana, oko 10 časova u Kozarskoj Dubici uhapsili su E.M. iz Sarajeva, zbog sumnje da je počinio tešku krađu”, rekli su iz Policijske uprave Prijedor.

Kako se dodaje, tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je E.M, juče oko tri sata, iz dvorišta ukrao taj mercedes, a kojim je nakon krađe, u mjestu Cerovljani, opština Gradiška, sletio sa kolovoza, a zatim i napustio mjesto događaja.

“Na mjestu saobraćajne nezgode uviđaj su izvršili pripadnici PS Gradiška i PS Kozarska Dubica, te je utvrđeno da je na vozilu nastala veća materijalna šteta”, naveli su iz policije.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, a na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici, pretreseni su kuća i pomoćni objekti vlasništvo lica Đ.B. iz Kozarske Dubice, a koje je koristio osumnjičeni.

“Tom prilikom pronađeni su te privremeno oduzeti predmeti koji potiču iz ove teške krađe”, pojašnjeno je iz policije.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *