Banjaluka: Identifikovan nasilnik sa Banj brda

Hronika

Krivac za dva napada na Banjalučanke koji su se dogodili krajem jula u Rekreativnoj zoni na Banj brdu, je dvadesetpetogodišnji Banjalučanin Ž.F. saopšteno je iz Policijske uprave u Banjaluci.

Policijski službenici Policijske stanice Obilićevo u saradnji sa policijskim službenicima policijske stanice Lauš, Sektorom kriminalističke policije i Upravom za policijsku podršku rasvijetlili su nedavne napade na Banjalučanke koji su se desili 24.07. i 25.07.2017. godine u sportsko rekreativnoj zoni Banj brdo.

Policija podsjeća da je Banjalučanka S.Š. 24. jula prijavila da je, dok je šetala Ulicom Put banjalučkog odreda iz pravca Banj brda ka Ulici vojvode Pere Krece, fizički napao muškarac koji je zatim pobjegao.

Dan kasnije, Banjalučanka S.P. je takođe prijavila da je dok je šetala kraj spomenika na Banj brdu, fizički napao muškarac, koji je pobjegao nakon što je žena pružila otpor i tražila pomoć.

Iz policije je saopšteno da je krivac za napade Ž.F. (1992) iz Banjaluke koji je juče priveden u prostorije Policijske stanice Obilićevo i nad kojim je izvršena kriminalistička obrada.

“Policijski službenici će nakon kompletiranja predmeta Osnovnom sudu Banjaluka dostaviti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o Javnom redu i miru”, stoji u saopštenju.

mondo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *