U saobraćajnim nesrećama poginula dvojica motociklista

Hronika

U saobraćajnim nesrećama u Doboju i Modriči sinoć su smrtno stradala dvojica motociklista.

Na dijelu magistralnog puta Derventa-Doboj u mjestu Kovačevci, opština Derventa, juče oko 22,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je vozač N.P. iz Doboja, krećući se iz pravca Dervente, motociklom marke “Honda” udario i odbio se od zaštitnu ogradu prilikom čega je došlo prevrtanja motocikla, dok je vozač N.P. padom sa motocikla zadobio tjelesne povrede usljed kojih je preminuo na licu mjesta, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uviđaj lica mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Derventa, zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Derventa.

Iste noći oko 23,30 časova na dijelu magistralnog puta Modriča-Gradačac u modričkom mjestu Skugrić dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali motocikl marke “Kawasaki” kojim je upravljao R.D. iz Modriče i putničko vozilo marke “Polo” kojim je upravljala E.B. iz Odžaka, FBiH.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi motociklista R.D. je na licu mjesta smrtno stradao.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je motociklista, krećući se iz pravca Modriče, ulaskom u desnu krivinu izgubio kontrolu nad vozilom, prilikom čega se motocikl prevrnuo. Usljed klizanja motocikla i vozača po kolovozu, vozač R.D. je podletio pod putničko vozilo koje se u tom momentu kretalo iz suprotnog pravca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *