PDP: Nakon izbora u RS će biti izgrađeno pošteno društvo

Politika

PDP obećava građanima da će nakon narednih izbora u Republici Srpskoj biti izgrađeno pošteno i pristojno društvo, u kojem će “osobe poput (poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH) Milice Marković biti potpuno marginalizovane”.

Reagujući na jučerašnju izjavu Markovićeve da je “najveća mrlja na licu Republike Srpske to što je u zajedničkim institucijama BiH predstavljaju ljudi poput klasičnog srpskog autošoviniste Igora Crnatka, koji svojim ponašanjem pokušava da ‘šamara’ Srpsku, dodvoravajući se na taj način političkom Sarajevu i nekim zapadnim ambasadama”, iz PDP-a tvrde da je njen napad na Crnatka potvrđuje da su ona i SNSD “uvijek u funkciji zaštite kriminalaca”.

“Markovićeva staje u zaštitu osoba iz kriminalnog miljea sa teškim krivičnim djelima, samo zato što je to prirodno okruženje SNSD-a i zato što od te grupe smiješnih istetoviranih pozera očekuje da će je štititi kad dođe do političkih promjena u Republici Srpskoj”, saopšteno je iz PDP–a.

Iz ove partije navode da Markovićeva od 2006. godine, već skoro 12 godina “sjedi” u Parlamentarnoj skupštini BiH, te da joj za to vrijeme isplaćeno nepunih milion KM, na ime plata i naknada, a da, kako tvrde, nije uradila nijednu korisnu stvar za Republiku Srpsku, niti je ostala upamćena bilo koja njena inicijativa ili prijedlog.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *