Objavljen tender za nabavku glasačkih listića

Politika

Centralna izborna komisija (CIK) BiH danas je objavila tender za nabavku glasačkih listića za ovogodišnje opšte izbore, koji će biti održani u prvoj nedjelji oktobra.

Procijenjena ukupna vrijednost tendera koji obuhvata usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića iznosi 1,1 milion KM, bez uračunatog PDV-a.

Tenderom, koji je objavljen na internet strani Komisije, predviđeno je da štampani materijal bude zaštićen od falsifikovanja i da nakon štampe bude isporučen u skladište CIK-a u Istočnom Sarajevu.

Zainteresovani za učešće u ovoj javnoj nabavci ponude mogu slati do 15. maja, a CIK će među ponudama izabrati ekonomski najpovoljniju.

Za sprovođenje ovogodišnjih opštih izbora u budžetu BiH namijenjeno je oko 8,5 miliona KM, a najveći dio ove sume predviđen je za naknade biračkim odborima – oko četiri miliona KM.

Od ostatka sredstava biće finansirano štampanje glasačkih listića, distribucija i transport izbornog materijala biračima koji glasaju putem pošte, informativne kampanje, rad glavnog centra za brojanje, naknade za lica koja će biti zaposlena u Sekretarijatu CIK-a BiH na određeno vrijeme i po ugovoru o djelu, te druge aktivnosti u vezi a organizovanjem i sprovođenjem izbora.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *