SZP: SNSD da prestane sa zastrašivanjem naroda

Politika

Savez za pobjedu upozorava SNSD da hitno prestane sa zastrašivanjem i ućutkivanjem naroda.

– Plašili ste narod dolaskom 40 britanskih agenata, pa se Milorad Dodik sa britanskim ambasadorom Edvardom Fergusonom dogovorio da, ipak, nisu u pitanju agenti. Plašili ste narod kolonama od 150.000 izbjeglica, pa su se nadležne institucije ipak dogovorile da ih nema više od par hiljada. Svake sedmice pokušavate da uplašite narod nekom novom izmišljenom opasnošću i svakog dana ućutkujete medije koji vam se ne sviđaju, roditelje koji traže pravdu i svakoga ko misli svojom glavom – saopšteno je iz SzP.

Navode da je SNSD stvaranjem atmosfere stalnog straha, etiketiranja, podjela i linča direktno odgovoran za pokušaj ubistva novinara Vladimira Kovačevića.

– A činjenica da ni pet mjeseci poslije ne znamo ko je ubio Davida Dragičevića, dok vaši ljudi u institucijama blokiraju čak i javne rasprave o tom slučaju, govori toliko mnogo o vama da mi ne moramo ništa ni reći. Ali, kad već tražite, mi nećemo biti „suzdržani“ poput vas, pa budite slobodni da narodu odgovorite na pitanje koje se samo nameće iz vašeg saopštenja: Ko je to osoba za koju se priča da je umiješana u ubistvo Davida Dragičevića, a kandidat je SNSD-a na predstojećim izborima? – navode iz SzP.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *