Bosančić: Čuo sam da ću biti isključen iz stranke

Politika

Boran Bosančić, sekretar banjalučkog Gradskog odbora DNS-a, rekao je za “Nezavisne” da nema informaciju da će biti isključen iz stranke, ali je čuo da se o tome priča.

Agencija Srna objavila je danas da će on biti isključen iz stranke na prvoj narednoj sjednici Predsjedništva.

“Ukoliko je ta informacija tačna, to mogu znati samo predsjednik Marko Pavić i sekretar Dragutin Rodić zato što oni pripremaju materijale za sjednice Predsjedništva i formulišu tačke dnevnog reda”, rekao nam je on.

Ukoliko do toga dođe, kako je rekao, razlog bi bio pokušaj da se preokrene situacija u Glavnom odboru DNS-a kada se bude raspravljalo o isključivanju iz stranke Nedeljka Čubrilovića, Spomenke Stevanović, Spomenka Stojanovića i Milana Dakića.

“Mislim da bi se tu išlo na pokušaj da se na nedemokratskoj osnovi promijeni većina u Glavnom odboru. Inače, svaka diskusija o bilo čemu u DNS-u prestala je još 2010. godine, kad je isključen Jovan Mitrović”, kaže on.

Bosančić je još rekao da politiku stranke vode ljudi koji su juče došli u nju, a da je Pavić samo formalno na njenom čelu.

Rodić nam je danas rekao da će o svim politikama i mjerama odlučivati organi stranke te da na Bosančićeve tvrdnje nema nikakav komentar.

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *