Čubrilović: Komšić opet provocira, očigledno nije dorastao funkciji

Politika

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da će prije doći do zajedničkih rješenja neophodnih svima u BiH ako hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić bolje shvati način na koji je srpski član Predsjedništva Milorad Dodik nastupio ispred Srpske.

Čubrilović smatra da je ponašanje Komšića u vezi sa uklanjanjem zastave Republike Srpske iz zgrade Predsjedništva BiH još jedna provokacija.

“Od Komšića se ništa drugo nije moglo ni očekivati nego još jedna provokacija, jer očigledno nije dorastao funkciji koju već treći put obavlja”, rekao je Čubrilović novinarima.

On je istakao da bi bilo mnogo bolje da Komšić ozbiljno shvati situaciju i da je ne opterećuje.

Komšić je juče na pitanje novinara ko sklanja zastavu Republike Srpske u zgradi Predsjedništva BiH, ironično odgovorio da to čine on i bošnjački član Predsjedništva Šefik Džaferović.

“Džaferović ide s lijeve strane, kada se ugase svjetla u Predsjedništvu BiH, a s desne idem ja. Pa, onda ko prije stigne do te zastave da je skloni”, rekao je Komšić nakon sastanka s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *