Stanivuković u Moskvi među 35 mladih lidera iz cijelog svijeta

Politika

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Draško Stanivuković, boravi u trodnevnoj posjeti Moskvi na poziv ruske Dume, kao jedini učesnik iz BiH i najmlađi od 35 učesnika Foruma lidera „Strategija razvoja – izazov za mlade“.

– Ruski i srpski narod su oduvijek bili povezani i imali dobre odnose. Težnja naroda u Republici Srpskoj, uključujući i mlade generacije, jeste da se takvi odnosi nastave u budućnosti. Smatram da je u interesu Republike Srpske i cijele BiH razvijati prijateljske veze – rekao je za ruske medije Stanivuković.

Tokom foruma, Stanivuković će se sresti s potpredsjednikom ruske Dume Petrom Tolstojem, a na forumu će učestvovati i predsjednik ruske Dume, Vječeslav Volodin, prvi čovjek ruske Sber banke German Gref, ministar ekonomije Ruske Federacije Maksim Oreškin, ali i politički lideri Genadij Zjuganov, Vladimir Žironovski, Sergej Mironov, Sergej Neverov iz Jedinstvene Rusije predsjednika Vladimira Putina, kao i mnogi drugi učesnici iz političkog i društvenog života Rusije.

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *