Pavić: Nisam dobio nikakvo pismo, to je najobičnija laž!

Politika

Na adresu predsjednika DNS-a Marka Pavića i te političke partije nije stiglo bilo kakvo pismo navodno nezadovoljnih članova prijedorskog DNS-a, među kojima se, opet navodno, nalaze i pojedini visoki stranački funkcioneri i članovi Glavnog odbora DNS-a, prenosi Insajder.

Nakon što su pojedini mediji danas objavili “pismo 24 člana prijedorskog DNS-a Marku Paviću” u kojem se od lidera DNS-a, kako se navodi, traži da se “pomiri sa Nedeljkom Čubrilovićem i riješi preletača”, predsjednik DNS-a Marko Pavić kaže da se radi o najobičnijim izmišljotinama.

– Nisam dobilo bilo kakvo pismo “24 člana prijedorskog DNS-a”, niti je u stranačke prostorije došla bilo kakva slična prepiska. Taj tekst, koji je objavljen na pojedinim portalima, predstavlja najobičniju laž i izmišljotinu. S obzirom da su ljudi koji su isključeni iz stranačkog članstva ili su pak sami otišli iz DNS-a formirali novu stranku, bio bi red da DNS konačno ostave na miru i da se počnu baviti svojim problemima – kaže Pavić za Insajder.

Pavić dodaje da su autori izmišljenog pisma trebali da navedu ime i prezime makar jednog od navodno 24 člana prijedorskog DNS-a koji su, kako tvrde, potpisali taj famozni zahtjev.

– Oni u cijelom Prijedoru ne mogu da nađu 24 člana stranke koji bi stali iza takve izmišljotine, a kamoli neke od visokih stranačkih funkcionera ili članova Glavnog odbora DNS-a – kaže Pavić.

U izmišljenom pismu koje su objavili pojedini mediji, između ostalog se tvrdi da su 24 člana prijedorskog DNS-a, “među kojima su i članovi Glavnog odbora te stranke, Gradskog odbora i funkcioneri DNS”, uputili pismo predsjedniku DNS-a Marku Paviću u kojem od njega traže da se “pomiri sa Nedeljkom Čubrilovićem, Spomenkom Stevanović, Spomenkom Stojanovićem i drugim istaknutim članovima”, a da se “riješi Nenada Nešića, Đorđa Popovića, Radovića, Banjca, Jarića, Tadića”.

Na kraju te izmišljene vijesti čak se navodi da su 24 člana prijedorskog DNS-a famozno pismo lično potpisali (!?), iako se u toj urnebesnoj izmišljotini nigdje ne navodi ime ni jednog jedinog potpisnika, prenosi Insajder.

Insajder/Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *