Čubrilović: Svi želimo epilog slučaja “Dragičević”, ali ulica nije mjesto za to

Politika

Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine RS, poručuje da svi žele da slučaj „Dragičević“ što prije dobije epilog, ali da ulica definitivno nije mjesto gdje to treba da se rješava.

Naglašava da je NSRS izrazila stav povodom ovog nemilog događaja, uz poštovanje bola porodice kojoj se, kako kaže, desila ova tragedija.

– Naravno da niko nikome to ne želi. S druge strane, svi želimo da se što prije dođe do istine i činjenica koje bi zadovoljile porodicu. Međutim, nije moralno zloupotrebljavati bol jedne porodice na ovaj način, nije ljudski potpuno politizirati ovaj slučaj. Naime, jedna stranka, koja se aktivno uključila u ovu priču, želi na ulici da rješava ono što nije mogla na izborima – ističe Čubrilović.

Dodaje da sad više nije predmet stradanje mladića, nego potpuno novi zahtjevi koji su odraz težnje da se na ulici oblikuje vlast u RS.

– Kao da nedavno nismo imali izbore?! Mislim da ovo nije dobra poruka. Nadam se da će isntitucije da odrade svoj posao na najbolji način, a organizatori skupa su preuzeli na sebe obavezu da večerašnji protest protekne u miru. Slučaj što prije treba da dobije epilog, ali kroz institucije. Drugačije neće biti ni dobro ni moguće, a ulica ništa dobro nije donijela – poručuje Čubrilović.

srpskainfo.com

Tagged

1 thought on “Čubrilović: Svi želimo epilog slučaja “Dragičević”, ali ulica nije mjesto za to

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *