Cvijanović: Jačamo svijest o važnosti opstanka Srpske

Politika

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je obaveza Republike da se sjeća svih koji su za nju dali život i istakla da će se u narednom periodu raditi na jačanju svijesti o značaju opstanka Srpske i osnaživanja njenih institucija.

– Oni su Republiku Srpsku, koja je rođena u miru, odbranili u ratu, i zbog toga danas uživamo slobodu – rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon polaganja vijenaca poginulim borcima Vojske Republike Srpske na banjalučkom groblju “Sveti Pantelija” povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike.

Ona je naglasila da je u prethodnom periodu urađeno mnogo, a da je cilj jačati Republiku Srpsku i njene institucije.

– Namjeravamo da jačamo svijest o važnosti opstanka Srpske i našoj obavezi da mi koji djelujemo u okviru institucija zajedno sa narodom radimo na jačanju Republike Srpske – istakla je Cvijanovićeva.

Ona očekuje da se ubuduće svi okupe oko svih važnih događaja i svega što su interesi Republike Srpske.

– Da ne vodimo računa o tome kojoj političkoj partiji pripadamo, već da razumijemo da su, kada je riječ o interesu Srpske, svi u okviru jedne partije koja se zove jaka Republika Srpska – naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila zadovoljstvo što se dan rođenja Republike Srpske ove godine obilježava u miru i u stabilnoj Republici, koja zna kuda ide sigurnim koracima ka jačanju, razvoju i održavanju političke stabilnosti.

Agencije

Tagged

1 thought on “Cvijanović: Jačamo svijest o važnosti opstanka Srpske

  1. Kakva je to svijest kada vi koji niste stvarali Republiku Srpsku arčite a građanima mrvice ostavljate zašto niste skromniji bar za vrijeme dok se kao nacija ne oporavi-SRAM VAS BILO.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *