Krunić: Šta ste vi, Maleševiću, uradili za prosvjetne radnike?

Politika

Biviši ministar prosvjete Dane Malešević nije ništa uradio za vrijeme mandata kada su prosvjetni radnici u pitanju, čak su i oni svi kivni na njega.

 

Rekao je ovo narodni poslanik PDP Ljubiša Krunić, nakon što se Malešević danas na Skupštini javio da kaže da podržava prijedlog za povećanje plata prosvjetarima.

 

Krunić je rekao da svakako podržava ovaj prijedlog, ali bivšeg ministra Maleševića pitao šta je on to uradio za prosvjetne radnike u osnovnom, srednjem i visokom obrazovanju.

 

– Niste se gospodine Maleševiću ni trebali javiti za riječ sada, pošto niste ništa do sad uradili do sada– rekao je Krunić Maleševiću, nakon njegovog obraćanja u NSRS i pružanja podrške.

 

Bivši ministar Malešević je rekao da te tvrdnje nisu tačne, te da se on bavio nekim drugim stvarima.

 

– Gospodin Krunić ne zna šta sam ja sve uradio. Predlažem da uzmete jednu knjižicu u ministarstvu i vidite šta sam radio. Nisam uspio da povećam platu, ali sam uspio da izmirim sva dugovanja. Pitajte to svoje prijatelje u Trebinju – rekao je Malešević i dodao da ga tvrdnje Krunića vrijeđaju.

 

– Možda ste vi i radili, ali kao što sam rekao prosvjeti radnici nisu ništa osjetili na novčanicama. Čestitam vam samo što niste davali otakaze prosvjetnim radnicima, tu moram biti iskren. Evo, jel sada u redu? – pitao je Krunić Maleševića.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *