Stanivuković objavio novi snimak sa prijetnjama

Politika

Narodni poslanik Draško Stanivuković je na svom Fejsbuk profilu objavio novi audio snimak iz Policijske uprave Banjaluke.

 

– Ukoliko policija Republike Srpske ne otkrije ime inspektora koji je prijetio Ivanu Begiću tokom saslušanja u Policijskoj stanici Centar u Banjaluci, slijedi novi audio snimak – rekao je on ranije za Srpskainfo.

 

U novom snimku se, objavio je Stanivuković, pominju njegovo i ime njegove stranačke i parlamentarne koleginice Jelene Trivić, a čuju se i prijetnje upućene Ivanu Begiću.

 

‼️ НОВИ СНИМАК ‼️

‼️ НОВИ СНИМАК ‼️❌ Гдје год те видимо, ЗГАЗИЋЕМО ТЕ!!!?❓ Да ли је ово само БАХАТО како наводите или су овдје ЈАСНЕ ПРИЈЕТЊЕ!!‼️ Твоја ИЗЈАВА нам се не УКЛАПА!У шта треба да се УКЛОПИ?У ваш МОНТИРАНИ ПРОЦЕС!!!❌ Инспектор на САСЛУШАЊУ спомиње имена НАРОДНИХ ПОСЛАНИКА Јелене Тривић и моје име и износи јасне ПОЛИТИЧКЕ СТАВОВЕ!‼️ Ово је СТРАНАЧКА ПОЛИЦИЈА.У наредним објавама вам достављам фотографије КАЛЕНДАРА СНСД-а из ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ у канцеларијама НАЧЕЛНИКА ОДЈЕЉЕЊА, као и качкете СНСД-а из ПОЛИЦИЈСКОГ АУТОМОБИЛА.❌ Управо је КРИМ ПОЛИЦИЈА била на ВРАТИМА моје куће.‼️ Услов под којим пристајем да ме САСЛУШАТЕ јесте да са мном у ПРОСТОРИЈИ гдје ме саслушавате буде 14X онолико људи колико ме ИНСПЕКТОРА саслушава јер они имају 14X више ОВЛАШТЕЊА па да будемо бар једнаки јер ме могу ИСТУЋИ и рећи да сам САМ низ СТЕПЕНИЦЕ ПАО!➡️ Уз све ове људе, наравно и мој АДВОКАТСКИ ТИМ!‼️ Мени КРИВИЧНА ПРИЈАВА за ПРИСЛУШКИВАЊЕ, а док сте ИВАНА саслушавали био сам на СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ за шта можете пронаћи доказе, видео запис и потврду о мом присуству на сједници.❌ Ивану и мени КРИВИЧНА, а ИНСПЕКТРОРУ само ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПАК?❓ Да можда име ИНСПЕКТОРА није МИЛОШ БАНДИЋ? ➡️ Хвала људима који су ми синоћ доставили нови АУДИО СНИМАК.У МУП-у има много добрих, поштених људи, који су жељни ПРАВДЕ и ИСТИНЕ па врло радо овакав материјал са мном подијеле. Хвала им!‼️ Уколико наставе даље са оваквим лажима из ВРХА МУПА и њихових РЕЖИМСКИХ ТЕЛЕВИЗИЈА наредне седмице објављујем ВИДЕО ЗАПИС који ће до краја ОТКРИТИ њихове планове.💪 До тада, ми настављамо даље са борбом.

Gepostet von Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković am Freitag, 15. Februar 2019

– Gdje god te vidimo, zgazićemo te!!? Da li je ovo samo bahato, kako navodite, ili su ovdje jasne prijetnje – upitao je, aludirajući na jučerašnje saopštenje MUP RS, u kojem je rečeno da se na prvom snimku može samo čuti bahato i neprofesionalno ponašanje policijskog službenika, ali ne i prijetnje smrću.

 

Stanivuković se zahvalio ljudima koji su mu dostavili novi audio snimak.

 

– U MUP-u ima mnogo dobrih, poštenih ljudi, koji su željni pravde i istine – ocijenio je Stanivuković.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *