Govedarica: Dodikova izjava o privatizaciji vrhunac licemjerja

Politika

Predsjednik SDS Vukota Govedarica saopštio je da jučerašnja izjava predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika na Ekonomskom forumu BiH, da je privatizacija osigurala nekoliko bogatih porodica koje su usmjerene da očuvaju same sebe, predstavlja “vrhunac licemjerja i još jedan stendap nastup lošeg komičara koji traži aplauze”.

 

-Milorad Dodik je ovim izjavama pokušao da se prikaže kao zaštitnik narodne ravnopravnosti i borac protiv socijalnih nejednakosti u društvu. Sa sarajevske govornice, pod zastavom Bosne i Hercegovine nastavio je praksu koja ga prati tokom cijele političke karijere – jedno govori, drugo radi, a u konačnici manipuliše narodom. Da je iskren davno bi prihvatio Zakon o ispitivanju porijeklu imovine pa bi javnost imala uvid o kojim porodicama se radi kao i uvid u imovinu svih porodica političara u Republici Srpskoj pa samim tim i njegove – istakao je Govedarica.

 

On je izrazio bojazan da Dodik „vjeruje i sam u ono što govori što bi bilo još pogubnije jer bi to bio dokaz da je opijen moći potpuno izgubio osjećaj za realnost u kojoj građani Republike Srpske žive“.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *