Govedarica razgovarao sa Vučićem

Politika

Predsjednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa predsjednikom SDS Vukotom Govedaricom o političkoj situaciji u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

 

– Predsjednik Vučić je i ovom prilikom pokazao da sveobuhvatno prati dešavanja u Republici Srpskoj, da vodi računa o Republici Srpskoj, uvažavajući mišljenja i vlasti i opozicije, rekao je u izjavi BN TV Govedarica.

 

On je rekao da je informisao Vučića o aktuelnim pitanjima u Republici Srpskoj, kao i o političkoj poziciji Srpske demokratske stranke.

 

– Zaista cijenim da je predsjednik pokazao jednu veliku političku širinu. Jako ga interesuje kako živi Republika Srpska iz nekog drugog pogleda i moram da priznam da je to bio koristan sastanak za mene, a vjerujem i za predsjednika Vučića, kazao je Govedarica.

 

Govedarica je naglasio da ovakvi sastanci sa predsjednikom Srbije u značajnoj mjeri unapređuju odnose i doprinose bržem i boljem rješavanju problema kako u Republici Srpskoj, tako i u Srbiji.

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u svom kabinetu primio predsjednika Srpske demokratske stranke Vukotu Govedaricu, prije dolaska u Mostar, gdje prisustvuje otvaranju sajma privrede.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *