Miličević najavio prijavu protiv Bogdanića

Politika

Zbog otpužbi da stojim iza napada na poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH i bivšeg ministra zdravlja RS Dragana Bogdanića podnijeću krivičnu prijavu protiv Komiteta opštinskog odbora SNSD Teslić, rekao je za Srpskainfo načelnik Teslića i predsjednik Glavnog odbora SDS Milan Miličević.

 

Podsjetimo, Ilija Pavlović uhapšen je u srijedu zbog sumnje da je u Tesliću više puta šakom u glavu udario Bogdanića.

 

Miličević je rekao da je zatečen saopštenjem SNSD Teslić i da će danas podnijeti prijavu protiv njih.

 

– Jako je bezobrazno da Komitet opštinskog odbora SDSD u Teslić izda saopštenje u kome jasno stoji, da oni osuđuju mene kao načelnika opštine da sam organizovao napad na Bogdanića – rekao je Miličević.

 

On je dodao da nekultura i primitivizam u politici u Tesliću postoji od momenta pojave Bogdanića na političkoj sceni.

 

– Prije svega osuđejem svak vid nasilje i upotrebu fizičke sile bilo gdje na svijetu, a ne samo u Tesliću. To je moj životni stav i tako se ponašam. Da li ovaj napad ima političku pozadinu ili je riječ o privatno neriješenim odnosima, to nek rješavaju nadležni organi koji se sa tim trebaju baviti – poručio je Miličević.

 

Iz SNSD Teslić u srijedu uveče je saopšteno da je napadač na Bogdanića u proteklom periodu u dva navrata boravio kod načelnika.

 

– Nakon ovoga postavlja se jasno pitanje, kojim povodom, obzirom da je pomenuti i ranije korišten od strane načelnika za prljave radnje. Da se ovaj događaj mogao očekivati, svjedoče i priče po gradskim kuloarima u kojima je Pavlović govorio da mu je Škrebić D. nudio pare, kako bi prebio Bogdanića – saopšteno je iz SNSD.

Bogdanić: Politički motiv je u pozadini napada na mene

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *