Bjelica: Miličević idealan kandidat za predsjednika SDS

Politika

Potpredsjednik Srpske demokratske stranke Milovan Bjelica izjavio je da je predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević idealan kandidat za predsjednika ove stranke, jer ne dijeli Republiku Srpsku na istok i zapad, već je čovjek Srpske.

 

Bjelica je istakao da je Miličević, djelujući u svojoj opštini, postao prepoznatljiv u svakoj lokalnoj zajednici u Republici Srpskoj.

 

Prema njegovim riječima, najbolji pokazatelj kako se može i kako se treba raditi jeste to kada neko uspije da toliko puta pobijedi na izborima u svojoj lokalnoj sredini, koja ga veoma dobro poznaje i upravo zbog toga ga poštuje i cijeni.

 

Bjelica je ocijenio da je Miličević bio uz svoje građane, slušao ih i uvažavao njihovo mišljenje, te prepoznao potrebe svakog čovjeka i zajednice.

 

“Takvog čovjeka mi trebamo na funkciji predsjednika državotvorne organizacije kakva je Srpska demokratska stranka. Snagom svoje ličnosti, organizacionim sposobnostima, čak i bez neke podrške vrha sopstvene stranke, uspio je da pobijedi svoje političke protivnike”, istakao je Bjelica.

 

On smatra da je Miličević kadar da svoj model i način rada, patriotizam i ophođenje kako prema građanima, tako i prema svim članovima stranke, ali i drugim političkim subjektima u Srpskoj i BiH, primijeni na cijelu organizaciju SDS-a.

 

“To je vidljivo iz svakog njegovog obraćanja i javnog nastupa, jer ne dijeli stranku na pobjednike i gubitnike, iako je on uvijek pobjednik. Ne dijeli ni Republiku Srpsku na `istok i zapad`, jer je čovjek i sa istoka i sa zapada, jednostavno čovjek Republike Srpske”, istakao je Bjelica.

 

On je naglasio da Miličević ne gradi, niti je gradio svoju karijeru dodvoravajući se bilo kome, niti stvarajući neprijatelje i protivnike.

 

“Zbog svega ovoga siguran sam da narod Romanije dijeli moje mišljenje da je Milan Miličević idealan kandidat za predsjednika SDS-a. U tome ima punu podršku mene, mojih saradnika i naroda Sarajevsko-romanijske regije”, poručio je potpredsjednik SDS-a.

 

Skupština Opštinskog odbora SDS-a Šamac kandidovala je sinoć Miličevića za predsjednika ove stranke.

 

Agencije

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *