Stanivuković na saslušanju zbog šahovske table

Politika

Narodni poslanik Draško Stanivuković (PDP) dobio je kaznu od 100 KM zašto što je uništio šahovsku ploču u Banjaluci, a kako kaže, vjerovatno će dobiti još 100 KM zato što ju je poslije popravio.

 

– Komunalna policija vodi istragu na šahovskom polju, čak ću vjerovatno dobiti prijavu i što sam popravio ono što se razlilo jer kažu da to nije dozvoljeno. Drago mi je što institucije rade svoj posao, makar to bilo samo kad sam ja u pitanju – rekao je Stanivuković.

 

Kaže da na ovih 100 KM gleda kao na redovne troškove rada.

 

– Šahovska ploča je sada u redu, iako sam rekao da bi nešto uništo to prvo mora postojati, ali dobro, neka oni rade svoj posao – rekao je on.

 

Kaže da je šahovska ploča danas puno bolja nego što je bila, što nije teško, jer je, kaže Stanivuković, ranije nije ni bilo.

 

Protesti došli na red

 

Stanivuković dodaje da danas ima još jedno saslušanje i to zbog pet prekršaja, odnosno, zbog nenajavljenih protesta od prošle godine.

 

– Imam dva prekršaja zbog slučaja Tehnička škola, iako su naši protesti pomogli jer je škola obnovljena. Imam i dva u slučaju nezaposlane majke, i jedan zbog protesta vezanih za Toplanu – objasnio je on.

 

srpskainfo.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *