Govedarica dobio podršku GO Banjaluka i GO Srbac

Politika

Gradski odbor Srpske demokratske stranke Banjaluka i Opštinski odbor SDS-a Srbac odlučili su da kandidat za predsjednika stranke bude Vukota Govedarica.

 

Podsjetimo, u igri za lidera najveće opozicione partije u Republici Srpskoj su četiri imena, i to Vukota Govedarica, aktuelni lider stranke, Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora, Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine, i Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa, mada sve informacije govore da će se na kraju bitka voditi između Govedarice i Miličevića, ali nije isključena ni mogućnost da bude samo jedan kandidat.

 

Opštinski odbor Srbac je mišljenja da su sva četiri predložena kandidata kvalitetna i sasvim opravdano i zasluženo predloženi.

 

SDS Srbac smatra da se kandidati prije konačnog izjašnjavanja delegata Skupštine SDS RS o budućem predsjedniku stranke pokušaju usaglasiti i pred najviši organ stranke izađu sa jednim imenom.

 

Na sjednici je izabran i zamjenik predsjednika OO SDS Srbac. Dragan Lepir dobio je podršku Opštinskog odbora da u naredne 4 godine obavlja funkciju zamjenika predsjednika SDS Srbac.

 

Skupština Opštinske organizacije SDS Srbac ranije je izabrala za predsjednika OO SDS Srbac Maru Cvijanović – Delević, novi Opštinski odbor kao i delegate za republičku Skupštinu SDS.

 

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *