Trivić i Stanivuković se priključuju akciji za Vukanovića

Politika

Narodni poslanici PDP Jelana Trivić i Draško Stanivuković finansijski će pomoći kolegi Nebojši Vukanoviću u njegovoj, kako kažu “borbi za prave vrijednosti.”

 

– Zajedno sa kolegom Stanivukovićem, pridružujem se ovoj akciji. Vukan je čovjek koji se bori za prave vrijednosti i to je pokazao nebrojeno puta. Pomažući njemu, pomažemo očuvanju glasa istine i demokratije u Republici Srpskoj. Tortura neće stati ali će doći kraj i ovom nakaradnom sistemu – napisala je Trivićeva na društvenim mrežama.

 

Stanivuković je naglasio da sutra ima deveto suđenje u dva mjeseca i da vrlo dobro zna kroz šta Vukanović prolazi.

 

– Neistomišljenike su nekada uklanjali vješanjem ili giljotinom, a danas ekonomskim sankcijama, kaznama, otkazom ili prijetnjama. Imam mogućnost sa njima i finansijski da se nosim, ali moj saborac ne, zato ćemo Jelena i ja, zajedno sa ostalim građanima učestvovati u ovoj inicijativi – naglasio je on.

 

Podsjećamo, po društvenim mrežama traje akcija sakupljanja novca da se pomogne narodnom poslaniku Nebojši Vukanoviću zbog brojnih tužbi koji je izgubio zbog klevete pred sudovima u Republici Srpskoj.

 

Ovo ujedno predstavlja i prvi put da građani skupljaju novac kako bi pomogli nekom političaru ili narodnom poslaniku. Na pojedinim grupama na Fejsbuku stoje statusi da je i uplata od 10 maraka značajna da se pomgne Vukanović.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *