Nastavlja se saradnja SDS i PDP u Banjaluci

Politika

Naša saradnja datira godinama, bila je uspješna i želimo i dalje da je nastavimo, poručeno je sa današnjeg prvog u nizu sastanaka gradskih odbora SDS i PDP u Banjaluci.

 

Kako kažu, u interesu im je da prekinu egzodus mladih ljudi koji napuštaju grad i Srpsku i ovo je početni sastanak za buduću intenzivnu saradnju na rješavanju ovog i drugih problema.

 

– Dužni smo da naše dobre odnose baštinimo zbog svih građana koji u ovom gradu žive. Dovoljno smo politički zreli i mudri da nastavimo saradnju, uvećamo je i da ova dva gradska odbora urade ono što naši gradski odbori prije nisu, da napravimo promjene nakon 20 godina u Banjaluci. Svjesni smo da samo naša simbioza može dati rezultat. U prvih 15 dana oktobra razgovaraćemo o širem programu i konceptu grada i strateškim pravcima. Sva pisanja o nejedinstvu među nama nisu dobronamjerna. Građani mogu biti mirni da ćemo biti sposobni da se dogovaramo i djelujemo zajedno – poručio je predsjednik GO PDP Draško Stanivuković.

 

Na ovom sastanku nije bilo riječi o kandidaturi za gradonačelnika za naredne izbore, a šta je Stanivuković već ozvaničio.

 

– Ovo je radni sastanak na kojem nismo diskutovali o tom pitanju, to je jedno od jako aktuelnih pitanja o kome ćemo u budućim razgovorima pokušati da nađemo model koji je najbolji – rekao je predsednik GO SDS Slavko Grbić.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *