Borenović: SNSD konačno shvatio da bojkoti ne donose ništa dobro

Politika

Žali Bože propuštenih godinu dana i bačenih miliona maraka. Valjda su konačno shvatili da blokade i bojkoti ne donose nikome ništa dobro i da razloge za stranačke frustracije i koalicione neuspjehe isključivo traže kod sebe i svojih političkih partnera.

 

Rekao je ovo predsjednik PDP, Branislav Borenović komentarišući to što je SNSD nakon više mjeseci odbijana konačno dostavio Kolegijumu Predstavničkog doma PS BiH prijedlog svojih članova u stalne komisije.

 

– Postigli smo cilj, pobijedili nerad i javašluk i ovom odlukom zapravo je pobijedila opcija koja hoće da stvara uslove za normalan i odgovoran rad. I neka ne objašnjavaju nama već neka objasne narodu i opravdaju izgubljenu godinu i potrošene milione – rekao je Borenović za Srpskainfo.

 

Naglašava da je važno i da objasne da li su predložili komisije u Domu naroda Parlamenta BiH ili tamo nastavljaju sa blokadama, te dodaje da će se ubrzo konkretno vidjeti iskrenost njihove namjere.

 

Podsjećamo, poslije višemjesečnog odbijanja, Klub poslanika SNSD u Predstavničkom domu BiH dostavio je danas Kolegijumu Predstavničkog doma PS BiH prijedlog svojih članova u stalne komisije.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *