Šarović: Svi članovi SDS moraju se distancirati od SNSD i Dodikove politike

Politika

Predsjednik SDS Mirko Šarović izjavio je danas da vlast i koaliciju na lokalnom nivou treba da grade sa partnerima, a ne sa strankom koja otvoreno želi da uništi tu partiju, što je predsjednik SNSD Milorad Dodik u više navrata ponovio.

 

On je naglasio da SDS treba da smijeni SNSD sa vlasti, a ne da sa njima pravi bilo kakvu koaliciju.

 

– To je jasna poruka svima iz SDS. Dakle, nema koalicije sa Miloradom Dodikom i njegovim SNSD. Svaki član SDS mora da se distancira od ovakve politike koju vode SNSD i Dodik, koji bruka i Republiku Srpsku i naš narod – navodi se u saopštenju iz SDS Šarovićeva izjava.

 

Govoreći o izborima u Bijeljini, Šarović je ponovio da će SDS imati kandidata za gradonačelnika i da on mora da bude SDS 100 odsto.

 

– Svaki kandidat za gradonačelnika mora jasno da se distancira od politike Milorada Dodika. Taj otklon mora da bude jasan i snažan, ukoliko želi da bude kandidat za gradonačelnika. Ko je za politiku SDS sa nama je, a ko nije i misli da treba veličati politiku Milorada Dodika taj nije sa nama i ne može da predstavlja SDS bilo gdje. Mi u Bijeljini idemo kao i do sad pobjednički i da se suprotstavimo politici koju predstavlja Milorad Dodik – poručio je Šarović.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *