Šarović: Dodik je patološki slučaj i najveća prijetnja opstanku Srpske

Politika

Predsjednik SNSD Milorad Dodik prvi je prekršio zaključke Narodne skupštine Republike Srpske glasanjem u Predsjedništvu BiH, ali to nije jedini slučaj kada su članovi SNSD, kada je to njima odgovaralo, dizali ruku i glasali, poručio je predsjednik SDS i poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Mirko Šarović.

 

– Čovjek je patološki slučaj i najveća prijetnja opstanku Republike Srpske. On je u izdaju krenuo davno, a najveća koju je učinio i koju je pokušao da zataška i sakrije je uvođenje Republike Srpske u NATO. On je ključni izdajnik koji je preko cijelog naroda, svojim potpisom, uveo BiH i RS u NATO i pogazio zaključke Narodne skupštine RS. Zbog ovoga, ali mnogo toga drugog, ovaj čovjek mora otići sa političke scene, kako bi Republika Srpska bila spasena od potpune propasti – upozorava Šarović.

 

On ističe da je interesantno zašto Milorad Dodik toliko “pjeni i histeriše”, oko odluke Parlamenta BiH.

 

– Pa valjda je on u koaliciji sa SDA, ili možda nije?! Zašto se SDS i PDP obraća oko članova CIК? Zašto se ne obrati koalicinim partnerima? Noćašnja medijska hajka i isprane priče o izdajnicima samo su dokaz panike zbog gubitka važne poluge njihove vladavine – rekao je Šarović. Dodaje da javnost mora da zna da je bilo nužno donijeti odluku o izboru novih članova CIК, “kako bi spriječili Dodika da bezobzirno krade izbornu volju građana, a što u kontinuitetu radi već godinama. Uz to, članovima CIК odavno je istekao mandat”.

 

Ovo je, ističe Šarović, pobjeda demokratije.

 

– Кradljivci konačno više neće moći da kradu. Došlo je vrijeme da ih spriječimo u tome. A što se teških, noćas izgovoreni kleveta tiče, Dodik će uskoro odgovarati na sudu. Ovo je pobjeda demokratije, a za Dodika šok i zemljotres – poručio je Šarović.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *