SNSD i PDP potpisali sporazum o saradnji u Bijeljini

Politika

Gradski odbori SNSD-a i PDP-a u Bijeljini potpisali su danas sporazum o koalicionoj saradnji na lokalnom nivou, koji uključuje i podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika i formiranje vlasti nakon izbora u oktobru.

 

“Ove dvije političke opcije imaju ozbiljan kapacitet, trenutno su najsnažnije u gradu i treba da nose teret odgovornosti u lokalnoj zajednici, isključivo u opštem interesu građana Bijeljine”, izjavio je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Nedeljko Ćorić.

 

On je rekao novinarima da ime kandidata za gradonačelnika Bijeljine još nije poznato, te da cilj ove koalicije koja bi trebala uključiti više od 10 političkih partija na lokalnom nivou nisu pozicije, nego program za bolju budućnost u narednim godinama.

 

Ćorić je naveo da su koaliciji sa bijeljinskim SNSD-om do sada prišli SP, Demos, NDP, Savez za novu politiku i PDP, te da slijede dogovori sa Ujedinjenim Srpskom i DNS-om, a spremni su i za razgovor sa aktuelnim gradonačelnikom Mićom Mićićem i njegovom grupom, nikako sa SDS-om.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *