Uskoro uredbe za prevazilaženje problema u privredi

Politika

Glavni koordinacioni tim, koji čine predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić, održao je danas u Palati Republike sastanak na kojem je razgovarano o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj.

 

Na sastanku je ocijenjeno da je Republika Srpska uspjela donesenim mjerama u borbi protiv širenja virusa usporiti tok epidemije i smanjiti udar na zdravstvene ustanove.

 

– Članovi Glavnog koordinacionog tima razgovarali su i o ekonomskim mjerama koje nadležne institucije Republike Srpske donose u cilju ublažavanja posljedica uticaja virusa korona na privredu Republike Srpske. Razgovarano je i o narednim koracima i uredbama sa zakonskom snagom kojima će se regulisati određena pitanja u cilju prevazilaženja problema u privredi, a koje će biti donesene u narednom periodu – navodi se u saopštenju iz kabineta predsjednika RS.

 

Glavni koordinacioni tim još jednom je poručio građanima da se pridržavaju svih propisanih mjera zaštite od korona virusa, te apelovao na lica kojima su propisane mjere kućne izolacije da ih se striktno pridržavaju.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *