Krunić i Klimenta pristupli Socijalističkoj partiji Srpske

Politika

Načelnik Ljubinja Darko Krunić i predsjednica Skupštine opštine Ljubinje Persa Klimenta pristupili su Socijalističkoj partiji Srpske.

 

Raniji kadrovi DNS-a i SNSD-a, koji su kasnije nastavili nezavisnu političku karijeru, su nedavno zvanično pristupili ovoj, najmlađoj političkoj organizaciji u Republici Srpskoj.

 

Tom prilikom su u Ljubinju boravili i predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak i šef Kluba poslanika SPS-a u Narodnoj skupštini RS Maksim Skoko, izrazivši zadovoljstvo novim članstvom stranke u ovome gradiću.

 

“Mi smo u Ljubinju izašli sa pva dva imenima koja su više poznata javnosti, ali su sa nama i niz Ljubinjaca koje ne smatramo manje vrijednim ili manje dobrim, jer su u pitanju jako pošteni ljudi, a uskoro slijedi formiranje Opštinskog odbora stranke, za šta smo kao povjerenika imenovali Persu Klimentu”, kazao je Skoko.

 

Persa Klimenta, koja je trenutno na funkciji predsjednika Skupštine opštine Ljubinje, samo je potvrdila da je ona imenovana za povjerenika koji treba da inicira formiranje opštinskog odbora.

 

“Opštinski odbor stranke ćemo formirati vrlo brzo, a što se tiče članstva, biramo najbolje kadrove, odnosno, opštinski odbor će činiti najbolji ljudi koji nisu korumpirani, koji iza sebe nemaju nikakvih afera i koji su pravi domaćini, pa će se domaćinski odnositi i prema stranci”, kazala je Klimenta.

 

I ona i Skoko kažu da je još rano govoriti o tome da li će aktuelni načelnik opštine Ljubinje Darko Krunić biti kandidat SPS-a za novi mandat na lokalnim izborima.

 

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *