PDP i SDS U KAMPANJI
Iz Banjaluke treba da krenu promjene!

Politika

Banjaluka treba da bude grad iz kojeg kreću promjene u Republici Srpskoj, poručili su iz SDS i PDP na otvaranju kampanje za lokalne izbore.

 

Predsjednik SDS Mirko Šarović je rekao da je ovo važan trenutak za svakog stanovnika Republike Srpske u kome treba da donese odluku da je svaku opštinu i svaki grad potrebno graditi po mjeri svih nas: ravnopravnih, jednakih i nepodijeljenih.

 

Šarović je naglasio da Banjaluka treba da bude mjesto pobjede mladih ljudi sa energijom.

 

– Banjaluka treba da bude simbol pobjede i mora da postane evropski grad koji živi od ekonomije, a ne od administracije, a da je u tom pravcu povedu mladi ljudi, kao što je njen budući gradonačelnik Draško Stanivuković, rekao je Šarović.

 

 

Predsjednik SDS je istakao da kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković svojom mladošću i energijom predvodi mlade generacije iz svih stranaka, koje mogu donijeti promjene Banjaluci i cijeloj Republici Srpskoj.

 

Kandidat opozicije za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković je rekao da sva istraživanja govore da je pobjeda opozicije u Banjaluci neupitna.

 

– Mi imamo prednost u Banjaluci koja je u ovom trenutku nedostižna i koju ćemo vrijednim radom u narednim danima dodatno povećati, poručio je Stanivuković i dodao da je ponosan na nesebičnu podršku SDS, “stranke koja je stvorila Republiku Srpsku”.

 

Nosilac liste za gradsku skupštinu, Jelena Trivić, rekla je da je cilj stvaranje efikasne i transparentne gradske uprave.

 

Ova bitka nije za političku pobjedu, nego da stanemo u kraj podjelama u našem narodu.(…) U našem narodu postoj dubok jaz koji je napravila aktuelna vladajuća elita i naša odgovornost i obaveza je da politički pobijedimo i da u narednom periodu taj jaz zakopamo, premostimo, rekla je Trivić.

 

Slavko Grbić, nosilac odboriničke liste SDS u Banjaluci, je rekao da su Banjaluci nepohodne promjene.

 

– Želimo Banjaluku koja će imati ekonomiju i razvijenu privredu iskorijenjenu od kriminala, korupcije i nepotizma, socijalno odgovorniju prema svojim građanima, naveo je Grbić.

 

Istinito

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *