SDS ponovo ima kandidata za načelnika Doboja

Politika

Srpska demokratska stranka u Doboju izlazi sa odborničkom listom i sa kandidatom Cvijanom Filipovićem na ponovljene izbore 21. februara u Doboju, saopštio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

 

On kaže da su na današnjoj sjednici Predsjedništva u Doboju formirali izborni štab za izbore u tom gradu koji će danas krenuti sa radom.

 

“U izbornom štabu biće članovi Predsjedništva Milan Miličević, Milan Radović, Rado Savić i Nemanja Vasić”, istakao je Šarović, navodeći da SDS očekuje dobre rezultate na ponovljenim izborima u Doboju.

 

Takođe, u izbornom štabu je i Darko Babalj, dok će štabom rukovoditi Milan Radović.

 

On je rekao da se Predsjedništvo nije bavilo procjenom o broju mandata SDS-a u Doboju već da će Izborni štab uraditi analizu i predložiti dalje korake.

 

„Ono što sa sigurnošću mogu reći da ćemo nakon ponovljenih izbora SDS u Doboju biti dio gradske skupštine“, zaključio je Šarović.

 

Predsjedništvo je jednoglasno isključilo Željka Babića iz članstva SDS-a.

 

„Danas je razgovarano i o konsolidaciji SDS-a. Predsjedništvo je danas raspustilo opštinsku organizaciju SDS-a u Laktašima i isključilo iz članstva poslanika Željka Babića zbog šurovanja sa SNSD-om“, kazao je Šarović.

 

rtvbn.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *