Govedarica: Neću da čitam Tadićeva pisma SDS-u

Politika

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da nije čitao treće pismo koje je Ognjen Tadić uputio SDS-u, da ne želi komentarisati navode pisma, ali da Tadić svojim istupima pravi štetu stranci.

“Tadić je čovjek od velikog respekta i pozvao sam ga na sjednicu Glavnog odbora, a on je našao sebi svojstvene razloge zašto se nije pojavio”, rekao je Govedarica novinarima nakon sjednice Glavnog odbora starnke.

On je naglasio da nema namjeru da ubuduće čita bilo koje pismo koje se pojavi od Tadića.

“Djeluje mi kao da on u svemu tome želi da bude jedna vrsta političke žrtve, mada ja to tako ne gledam i neću potezati disciplinske mjere prema njemu”, zaključio je Govedarica.

Član SDS-a Ognjen Tadić napisao je novo otvoreno pismo novoizabranim članovima Glavnog odbora ove stranke u kojem je istakao da “veće bruke i poniženja za SDS-a nema i ne može ni biti od činjenice da je na njenom čelu dezerter Vukota Govedarica”.

Tadić je naglasio da su on, kao i ostalih oko 50.000 članova SDS-a dovoljno poniženi i obrukani, jer im je “na mjestu predsjednika lice koje je, iako sposobno za vojsku, izbjeglo da u ratu služi Vojsku Republike Srpske i da brani otadžbinu”.

mondo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *