Govedarica: Ratom prijete oni koji nemaju šta ponuditi osim bijede i straha!

Politika

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica izjavio je da ne vjeruje u informaciju medija o tajnoj vojsci bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Bakira Izetbegovića. Smatra da su to manipulacije kojima politička elita želi da izazove strahove kod građana uoči parlamentarnih izbora naredne godine.

– Radi predostrožnosti, institucije bi trebalo da povedu računa i pretpostavljam da Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske vodi računa o takvim stvarima, rekao je Govedarica i dodao da je njegov utisak da je to samo manipulacija i dodatno zastrašivanje građana, jer političke elite nemaju šta novo da ponude osim straha, bijede i siromaštva.

Govedarica je ocenio da nije dobro širiti strah od rata kod naroda u BiH.

– Mislim da treba da gledamo u budućnost, a ne u prošlost. Neće biti rata u ovoj zemlji. Ova zemlja zaslužuje da korača sigurno i odlučno u svoju budućnost, kazao je Govedarica.

Predsjednik SDS je istakao da se danas može napisati šta god ko želi, a da zato niko ne odgovara i izrazio uvjerenje da je i informacija o tajnoj Izetbegovićevoj vojsci način skretanja pažnje javnosti sa namjere da se donese novi zakon o akcizama i poveća cijena nafte i naftnih derivata.

“Večernje novosti” objavile su da bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović sprovodi ilegalnu obuku paravojnih formacija koju je do sada navodno prošlo najmanje 9.000 mladih Bošnjaka od 18 do 35 godina, a da je njih 5.000 zadužilo i uniformu i osnovnu vojnu opremu.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *