Poreska uprava RS raspisala konkurs samo za kadrove SNSD

Aktuelno

Danas objavljeni konkurs za prijem 26 radnika u Poresku upravu Republike Srpske rezervisan je samo za kadrove SNSD, saznaje BN televizija.

Radi se o radnim mjestima u sjedištu Poreske uprave u Banjaluci, ali i po drugim područnim centrima širom Republike Srpske.

Kako tvrdi izvor BN-a, jedan SNSD-ov koalicioni partner je bezuspješno pokušao da se ovih dana izbori za bar jedno radno mjesto u Poreskoj upravi RS, kojom rukovodi kadar SNSD-a.

Ovo je još jedan od dokaza da su preduzeća podijeljena po stranačkoj pripadnosti i radna mjesta se dijele po partijskoj knjižici a ne po stručnosti.

Radi se o radnim mjestima u centrali, Banjaluci, Prijedoru, Doboju, Bijeljini, Istočnom Sarajevu, laktašima, Sokocu, Zvorniku, Kotor Varoši…

Zanimljivo je da je najavljeno da će Poreska uprava za nekoliko mjeseci zaposliti i određen broj poreskih savjetnika i to na osnovu zakona koji je donesen prije deset godina.

Šta se do sada čekalo od nadležnih nema odgovora.

Ovim se samo potvrđuje da će i ove godine koja je izborna ponovo biti “talas” udomljavanja stranačkih ljudi u administraciju i javna preduzeća, koja grcaju u gubicima.

rtvbn.com/Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *