Dragičević: David je ubijen 23. marta u vremenu od 22 do 23 časa!

Aktuelno

U Banjaluci je i večeras održan protest „Pravda za Davida“, a otac stradalog mladića je poručio da nadležnima daje rok do Davidovog rođendana da, kako je rekao, spase grad i republiku.

Skup su podržali i brojni bajkeri, koji su sa naljepnicama „Pravda za Davida“ prošli centrom grada.

– Od 18. marta ide montirani proces, a i jedan laik od advokata bi te ljude mogao osloboditi bez problema – istakao je Davor Dragičević.

Davor se zahvalio na velikoj podršci i istakao da večeras neće imenovati pomagače i ubice njegovog sina, jer je to stalno radio.

– Mi vam nikada nećemo oprostiti Đakca i svu našu djecu. David je ubijen 23. marta u vremenu od 22 do 23 časa. Poslije ste ga samo položili u kanalizaciju sa jasnom porukom šta vama to znači. Vi ste sotone. Zločin mučenje, silovanje i ubijanje trajalo je do 23. marta do 21.30. A zatim je moj sin izdahnuo. Znam i njegove posljednje riječi. Imate rok do njegovog rođendana da spasite ovaj grad i republiku. Do 31. januara 2019. vam dajem rok da kažete istinu i sve završite. Ako to ne bude sprovedeno Davor Dragičević će organizovati svoju sahranu – poručio je Dragičevića.

On je najavio i da će uskoro biti održan još jedan veliki protest, najvjerovatnije idući mjesec.

Među okupljenima građanima danas je bio i Branislav Borenović, lider Partije demokratskog progresa, koji je sa porodicom zapalio svijeću za pokojnog Davida.

SrpskaInfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *