Ambasada BiH u SAD: Cvijanović nije službeno u Vašingtonu

Aktuelno

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović neće prisustvovati inauguraciji američkog predsjednika Donalda Trampa, potvrđeno je za Klix.ba u Ambasadi Bosne i Hercegovine u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Željka Cvijanović se ne nalazi u službenoj posjeti Vašingtonu, niti će prisustvovati službenim aktivnostima vezanim za inauguraciju predsjednika Donalda Trampa”, rekao je za Klix.ba ambasador BiH u SAD-u Haris Hrle.

Tvrdnje Vlade Republike Srpske da premijerka RS Željka Cvijanović službeno boravi u Vašingtonu, gdje će prisustvovati inauguraciji novog predsjednika SAD Donalda Trampa te pratećim događajima u okviru inauguralne svečanosti, pokazale su se netačnim, piše sarajevski portal.

Iz Vlade RS javnosti nisu pojasnili zbog čega je privatno putovanje Željke Cvijanović, kako navode, od ključnog značaja za Vladu RS i Republiku Srpsku u cjelini.

Javnosti nije poznato ni sa kime će se Cvijanović sastati u Washingtonu, koliko planira boraviti u SAD-u i koliko iznose troškovi njenog putovanja.

klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *