Dado Glišić pisao Igoru Radojičiću: Došlo je vrijeme da se obračunamo!

Aktuelno

Poznati banjalučki pjevač i kompozitor Dado Glišić uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću u kojem ga optužuje da je odgovoran za pokušaj otimanja zemljišta FK Džaja, na kojem se nalazi i njegova kuća i studio, ali i za korupciju i kriminal u gradu.

Dado Glišić u pismu objavljenom na svojoj stranici na Facebooku navodi da mu je cilj da upozna cijeli region da je u Banjaluci “ogromnom stepen korupcije i pravnog nasilja”, nezakonitosti,  bahatosti i nepoštovanja građana od strane institucije gradonačelnika koju predstavlja Igor Radojičić.

Tvrdi da je jedan od načina na koji je Radojičić došao do funkcije gradonačelnika Banjaluke – “trgovina gradskom imovinom”, i da je “na jedan podmukao način” eleminisao svog konkurenta Dragana Čavića.

– I ti i ja dobro znamo ko je na tvoju inicijativu iz SNSD-a lobirao za tebe, sa kim su dogovarali trgovinu, i čime si trgovao za to glasačko tijelo, koje ti je između ostalog i donijelo “pobjedu” na izborima za gradonačelnika Banja Luke 2016., ističe Glišić u pismu.

Kaže da se Radojičiću obraća na ovaj način jer zna da je on “veliki ljubitelj društvenih mreža; posebno Facebooka”.

– Sada ću se obratiti lično tebi, Igore, jer je došlo i to vrijeme da se ti i ja konačno, ako nikako drugačije, barem na ovaj način javno obračunamo, jer blokiranjem mene na društvenim mrežama ozbiljno govori da nešto nije u redu i da od nečega opasno bježiš. Pravednik se uvijek suočava sa svakim ko ga proziva, navodi Glišić u pismu Radojičiću.

Integralno pismo Dade Glišića upućeno gradonačelniku Banjaluke pročitajte na njegovoj stranici na Facebooku.

Istinito

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *