ČUVARI REDA ILI REŽIMA: Policija podnijela prijavu protiv Stanivukovića!

Aktuelno

Pripadnici PU Banjaluka uručili su prekršajnu prijavu odborniku PDP-a u gradskoj Skupštini Drašku Stanivukoviću zbog toga što je današnju konferenciju za novinare održao na zaustavnoj traci u Ulici Olimpijskih pobjednika, u blizini zgrade Vlade RS.

Saobraćajna policija je na kapiju Stanivukovićeve kuće došla u pratnji još dva službena policijska vozila, što je on protumačio kao pritisak od strane vlasti, jer je to, kako kaže, pokazivanje sile.

-Policija je došla sa tri automobila da bi mi uručili prekršajni nalog. Ovo smatram pritiskom od strane režima kojem ne odgovara da se čuje istina, rekao je Stanivuković za Istinito.

U saopštenju Policijske uprave Banjalauka navedeno je da je počinjen prekšaj iz člana 105. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, jer je ometano nesmetano odvijanje saobraćaja.

– Policijski službenici će prekršajno sakcionisati i drugo lice koje je počinilo istovjetan prekršaj zajedno sa licem D.S., saopšteno je iz policije.

Stanivuković je na pres konferenciji govorio o ultimatumu postavljenom Vladi RS da se ograniči kupovina službenih vozila na 60.000 KM, u protivnom je najavio masovne proteste u Banjaluci.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *