Na prodaju hotel “Bistrica” na Jahorini

Ekonomija

Uprava Olimpijskog centra “Jahorina” objavila je oglas o prodaji hotela “Bistrica” s okolnim zemljištem, a početna vrijednost je 5.985.900 KM.

Prijave za učešće u licitaciji mogu se podnijeti do 26. novembra do 10.45 časova, a javno nadmetanje će biti održano isti dan u 11 časova u hotelu, navedeno je na internet stranici OC “Jahorina”.

Kupovinom hotela kupac je obavezan da zaključi ugovore o radu sa radnicima koji već rade u hotelu, što uključuje i dio radnika zajedničkih službi OC “Jahorina”. Kupac će morati da potpiše izjavu da neće mijenjati namjenu hotela narednih pet godina.

U prodaju i cijenu uključene su i pokretne stvari koje se nalaze u objektu i oko njega.

Površina zemljišta na kojoj se nalazi objekat iznosi 5.570 metara kvadratnih, a hotel ima suteren, prizemlje i četiri sprata.
Hotel “Bistrica” se nalazi na 1.620 metara nadmorske visine, a udaljen je 28 kilometara od Sarajeva i 14 kilometara od Pala, s kojima je povezan modernim saobraćajnicama.

Hotel raspolaže sa 140 soba i četiri apartmana, što ukupno čini 300 osnovnih i 60 pomoćnih ležaja. Sve sobe imaju kupatilo, TV, vaj-faj i direktnu telefonsku liniju.

Hotel ima zatvoreni bazen dimenzija 16 sa osam metara, dvije finske saune, teretanu, salu za stoni tenis i bilijar, teren za fudbal s prirodnom travom, dimenzija 55 sa 90 metara, tri terena za košarku s betonskom podlogom i teren za odbojku s betonskom podlogom i 80 parking mjesta.

Izgrađen je pred Olimpijadu 1984. godine u Sarajevu.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *