Dragičević: Institucije zataškavaju ubistvo djeteta

Društvo

Davor Dragičević, otac tragično stradalog Davora Dragičevića i grupa „Pravda za Davida“, danas su u Banjaluci organizovali konferenciju za novinare, a u toku je polusatni video o svemu što se dešavalo u ovom slučaju.

U njemu su brojne kontradiktorne izjave svih nadležnih, date tokom javnog saslušanja Anketnog odbora Narodne skupštine RS formiranog sa ciljem sagledavanja svih činjenica u vezi ovog slučaja.

“Ja sam Davor Dragičević otac Davida Dragičevića koji je otet u centru Banjaluke, šest dana silovan, maltretiran, masakriran i bačen u kanalizaciju sa jasnom porukom nalogodavaca i egzekutora šta se može dogoditi ako budu protiv njih”, poručio je na početku Dragičević.

Istakao je da grupa „Pravda za Davida“ nije „rušitelji RS“, da ju je on kao borac Vojske RS stvarao, ali da je ne želi da bude u sistemu i institucijama, koje „zataškavaju šest mjeseci organizovano ubistvo djeteta od 21 godinu“.

“Svjestan sam da će pritisak biti sve veći. Hoće da nas predstave da smo ubice, kriminalci, narko – dileri… Mi smo obični ljudi koji žele da ostanu u ovoj državi, radi nas i naše djece, ali da vlada zakon za sve”, kazao je Dragičević na početku današnje konferencije koja je u toku.

mondo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *