Kod uhapšenih dilera pronađeni droga, oružje i elektrošoker

Hronika

Deset osoba uhapšeno je u akciji razbijanja organizovane kriminalne grupe, osumnjičene za trgovinu drogom, koju je na području Banjaluke i Broda realizovala Uprava Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet.

Na području Banjaluke uhapšeno je pet osoba čiji su inicijali V.B, V.T, J.T, O.B. i M.D, četiri osobe čiji su inicijali L.M, N.O, D.P. i B.S. uhapšene su na području Broda, dok je osoba M.M. lišena slobode na području Usore, saopšteno je iz MUP Republike Srpske.

Pretresi su izvršeni na više lokacija i tom prilikom pronađeno je i oduzeto 333,11 grama kokaina, 107,01 grama marihuane, 6.369 komada sintetičke opojne droge u tabletama, više stotina komada municije, vatreno oružje, elektrošoker i drugi predmeti koji potiču od izvršenja krivičnog djela.

Uhapšeni članovi kriminalne grupe koja se bavi neovlašćenom proizvodnjom i prometom opojnim drogama biće danas predati Posebnom odeljenju Republičkog tužilaštva za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta, dodaje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *