Policija RS namjerno uništavala dokaze protiv Cecinog sina!?

Hronika

Inspektori su navodno primoravali napadnute mladiće da potpišu da među nasilnicima nije bio Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, koga banjalučka policija tereti da je zajedno sa saučesnicima učestvovao u tuči ispred hotela San u Laktašima, navodno je otišao na zakazanu makljažu da bi se osvetio za batine koje je njegov drug dobio prije šest mjeseci.

Međutim, policija je pokušala da zataška slučaj, pa su cijepali iskaze napadnutih mladića, tjerajući ih da napišu da među nasilnicima nije bio Veljko.

TJELOHRANITELJ MU ČUVAO LEĐA

Mediji prenose da su pretučene mladiće zvali advokati, ali i roditelji napadača, zahtijevajući od njih da promijene iskaze. Međutim, Ražnatović im je očigledno svima pokvario planove jer je, kada se sutradan prijavio, na saslušanju priznao da je bio na licu mjesta.

Vijest da je Cecin sin jedan od aktera tuče u Laktašima u kojoj je korišćeno i oružje odjeknula je početkom aprila. Policija je tragala za Ražnatovićem da bi utvrdila sve okolnosti u vezi sa slučajem koji je uznemirio javnost, a on se 24 sata poslije obračuna u pratnji advokata pojavio u polic1jskoj stanici.

– Kao učesnici tuče identifikovani su braća Petar i Aleksandar Zolak, Dalibor Rogić, Boban Latinović, kao i Vitomir Glišić, Ražnatović, Miloš Ećim, sin Arkanovog kuma Ljubana Ećima, Nemanja Đurić i Jovan Marjanović.

Iako se od prvog trenutka Veljko pominjao kao akter makljaže, policija je tek nakon medijske pompe saopštila da se i on tereti za nasilničko ponašanje – navodi Oslobođenje.

Kako se dodaje, tuča je navodno zakazana jer je prije šest mjeseci na jednoj slavi Rogić pretukao Ražnatovičevog druga Marjanovića.

Oni su se, kako se pretpostavlja, 3. aprila sastali na parkingu da bi se obračunali ili eventualno pomirili.

– Marjanović je sa sobom poveo četiri druga, koji su, kako se sumnja, bili naoružani, a među njima je bio i Cecin sin. Na parkingu su se u isto vrijeme zaustavili BMW i mercedes, a čim je izašao iz vozila, Veljko je povikao: „Tigrovi” i nasrnuo na članove druge grupe.

Nedaleko od Ražnatovića stajao je njegov tjelohranitelj, koji je bio samo nijemi posmatrač – prenosi list.

PRIJETIO SMRĆU

Kako se navodi, Veljko i njegovi drugovi napali su drugu grupu mladića, koja im nije ostala dužna.

– Ražnatović je udario Aleksandra Zolaka, a on mu je uzvratio i oborio ga. U tuču se umješao Ećim, koji je pištoljem udario Zolaka po glavi. Nekoliko napadača nasrnulo je palicama i pajserima na Rogića i Petra Zolaka, a Petar je pao. Uspio je da ustane i izudara napadače. Tad je Ećim počeo da puca i prijeti suparničkoj grupi da će ih pobiti. Veljko je onda povikao: „Tigrovi, upadajte u auto”, nakon čega su otišli – navodi Oslobođenje.

Povodom saznanja bosanskih medija, pokušali smo da dobijemo komentar i od Veljkove majke pjevačice Svetlane RaŽnatović, ali ona nije odgovarala na naše poruke.

ŠTITI GA KUM EĆIM

Veljko Ražnatović od 2015. živi u Banjaluci, gdje je, kako se spekuliše, pod zaštitom Ljubana Ećima, koji je bio i prijatelj Milorada Ulemeka Legije. Ećim je pravosnažno osuđen u Beogradu na godinu i po dana zatvora zbog nedozvoljenog držanja i nošenja oružja, kao i zbog falsifikovanja dokumenata.

On je na suđenju tvrdio da mu je pištolj CZ-99, za koji nije imao dozvolu, poklonio Arkan.

Mediji su prenosili da Ećimove veze s Ražnatovićem datiraju iz rata u BiH, kad je Ećim radio kao zamjenik načelnika Centra državne bezbjednosti RS u Banjaluci.

Srpskitelegraf/Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *