Špirić: SzP u panici zbog Dodika

Politika

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić ocijenio je da je i sama najava predsjednika ove stranke Milorada Dodika da bi se mogao kandidovati za srpskog člana Predsjedništva BiH izazala pometnju i paniku u redovima Saveza za promjene, jer su svjesni da srpski narod zna da Srpska sa Dodikom i SNSD-om ima sve, a BiH samo ono što je Dejtonom propisano.

Špirić je istakao da je Savez za promjene svjestan i da Republika Srpska sa njima nema ništa, a da BiH ima sve što Sarajevo zatraži i međunarodna zajednica naredi.

“Uz njih smo izgubili poresku i monetarnu suverenost, vojsku, izgubili smo čast i dostojanstvo jer su izdali i prodali svoje partijsko rukovodstvo, pokušavaju kriminalizovati sve što je srpsko i što je u Srpskoj, ali uzalud”, rekao je Špirić.

On je ocijenio Savez za promjene sada živi u strahu, a strah nije saveznik za pobjedu, te naglasio da će kada dobiju nova istraživanja javnog mnjenja vidjeti da narod izdaju ne prašta.

“Razlika između nas i njih je velika, naše eventualne greške se daju ispraviti ali izdaja je nešto što se vijekovima plaća i to bi valjda trebalo da nauče”, rekao je Špirić.

On je zaključio da je poruka SNSD-a Savezu za promjene “da ne treba da se plaše SNSD-a jer je to ozbiljna, patriotska, demokratska partija i da prije svega treba da se plaše svojih nedjela sa kojima trebaju izaći pred biračko tijelo”.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *