Sutra oblačno sa kišom i pljuskovima

Društvo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima.

Ujutru će biti pretežno vedro, na zapadu umjereno oblačno. Prijepodne na zapadu se očekuje dalji razvoj oblačnosti, uz pojavu pljuskova sa grmljavinom, a u ostalim predjelima suvo i pretežno sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sredinom dana pljuskovi će se širiti od zapada i juga ka istoku i poslije podne će biti nestabilno, uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Duvaće slab do umjeren vjetar jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od devet do 14, na jugu od 14 do 19, a najviša dnevna od 21 do 27 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14 časova: Bjelašnica 8, Kalinovik 16, Han Pijesak 17, Mrakovica 19, Ivan sedlo 20, Livno 21, Gacko, Mrkonjić Grad, Šipovo, Bugojno i Sokolac 22, Ribnik, Nevesinje, Bihać, Jajce, Sarajevo i Srebrenica 23, Novi Grad, Bijeljina, Doboj, Gradačac, Sanski Most i Tuzla 24, Rudo, Srbac, Banjaluka, Prijedor i Zvornik 25, Bileća 26, Foča, Brčko, Grude, Neum i Trebinje 26 stepeni Celzijusovih.

U Širokom Brijegu izmjereno je 27 stepeni, Višegradu 28, te Mostaru i Stocu 29 stepeni Celzijusovih.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *