Davor Dragičević: Davida su ubili pripadnici MUP RS

Društvo

Davida Dragičevića su oteli pripadnici MUP RS, Davida su ubili pripadnici MUP RS. Dođite, uhapsite me i demantujte sve što kažem – poručio je na 144 okupljanju na Trgu Krajine Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića.

Poručio je i da ubice i saučesnici imaju još malo vremena da se opredijele da li su za istinu.

– David je mučen i silovan, a vi miševi, vas 15 krenuli ste plakati i da zovete tate da intervenišu jer vas je napao jedan mladić. Uništiću sve, ko je bio saučesnik i ubica- poručio je Davor, za šta je dobio gromoglasan aplauz okupljene mase.

Dodao je i: “kažete vodite istragu, ne vršite. Vrlo brzo će drugi ljudi da je vode, a vi ćete vidjeti gdje ćete završiti. Male su Tunjice, ima drugih objekata u gradu gdje će vas zatvoriti.”

Upitao je i “Iliću i Lukaču koliko vojnika imate? Imate ih 15. Davor ih ima i previše za vas.”

-Saučesnici i ubice su Đorđe Rađen, Željko Karan, Darko Ilić, Dragan Lukač, Darko Ćulum, Želimir Lepir i Dalibor Vrećo koji ne rade ništa. Ubistvo je riješeno davno i zna se ko je i zašto to uradio. Svi šute zbog para- rekao je Davor.

Dodao je i da on ni David nemaju cijenu i da će grupa “Pravda za Davida” postojati vijekovima. Poručio je i da će na stranici grupe “Pravda za Davida” sutra biti postavljen “snimak zločinačke konferencije za novinare”.

-Pogledajte i isključite ton i gledajte samo lica zločinaca-poručio je Davor okupljenima.

Na večerašnjem okupljanju obratio se i mladić Marko iz Zagreba koji nije poznavao Davida i koji mu je posvetio i nekoliko svojih pjesama. U obraćanju okupljenima Marko je pozvao da ostanu dosljedni i da dolaze u što većem broju.

-Neka nas bude što više da ne pomisle kako ih se bojimo. Ne bojimo se ničega i nikoga jer smo na strani istine i pravde-poručio je Marko.

Na kraju obraćanja Davor Dragičević obratio se predsjedniku RS Miloradu Dodiku da ima listing telefonskih poziva.

-Milorade ne možeš se kandidovati, a neće ni tvoja biserka biti predsjednik. Milorade koji je broj koji je zvao iz Palate. Imam listing Milorade- poručio je Davor na kraju.

Na kraju su pustili pjesmu “Klinac u getu” i ponovo su svi okupljeni podigli pesnice u vazduh.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *