Govedaricu iznenadio prosjak: Dječak od lidera SDS tražio novac, ali ga nije dobio!

Društvo

Uoči Skupštine naroda, održane večeras u Banjaluci u organizaciji opozicionih stranaka Republike Srpske, lideru SDS Vukoti Govedarici “desio se narod”.

Na ulazu u Banski dvor dočekao ga je mali prosjak ispružene ruke, očigledno poučen ranijim događajima, sredinom 2016., kada je predsjednik RS Milorad Dodik šakom i kapom dijelio marke njegovim “radnim kolegama”.

Očekivao je bar sličnu, ako ne i istu velikodušnost jednog političara. Mimoišao je Borislava Borenovića i Milanka Mihajilicu, procijenivši da njihove stranke lošije stoje.

Međutim, ruka je ostala prazna, a nakon kraćeg razgovora sa Govedaricom mališa je shvatio da opozicija ne raspolaže budžetom Srpske kako joj se prohtije.

Uzgred, vjerovatno je dobio i lekciju da bi sad morao biti kod kuće da piše domaću zadaću kako bi kao radnik postao koristan član ovog društva, još jedan od mnogih kojima poslodavci ne uplaćuju doprinose i koji će štrajkom glađu istjerivati pravdu.

Možda je pomislio i da Govedarica krije guju u džepu, ali sam lider SDS je izjavio kako ne želi da na ovaj način stiče jeftine političke poene.

Blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *