Dodik provocirao novinara pa dobio žestok odgovor! (FOTO)

Društvo

Dodik je pokušao je da bude duhovit u svom maniru pa je novinaru Goranu Dakiću, koji ga je fotografisao prilikom izlaska iz skupštinskog restorana, dobacio: Zar se ti nisi naslikao!? A zar se vi niste navladali!? – glasio je Dakićev odgovor.

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD Milorad Dodik pokušava da ostavi utisak u javnosti da i dalje čvrsto drži sve konce vlasti u svojim rukama. Ipak, i vrijeme i događaji koje produkuje opozicija rade protiv njega, a brojni problemi iz dana u dan krnje njegov rejting neprikosnovenog vođe. 

Dodik je pokušao je da bude duhovit u svom maniru pa je novinaru Goranu Dakiću, koji ga je fotografisao prilikom izlaska iz skupštinskog restorana, dobacio: Zar se ti nisi naslikao?!

Dakić, poznat po oštrom peru i nimalo manje oštrom jeziku, uzvratio je Dodiku istom mjerom: A zar se vi niste navladali?!

Ovo se dogodilo u utorak naveče, oko 20.30 časova, kada je Dodik došao u Narodnu skupštinu RS u pratnji premijerke Željke Cvijanović, kako bi pružio podršku poslanicima vladajuće koalicije, koji su nakon ponovne blokade od strane opozicije, nastavili 22. sjednicu u maloj sali parlamenta.

Inače, Milorad Dodik je u kontinuitetu u izvršnoj vlasti u Republici Srpskoj od 28. februara 2006. godine, dakle punih 11 i po godina. Kada se tome doda i period od 18. januara 1998. do 12. januara 2001. godine, kada je Dodik bio načelu Vlade RS, kao i period u vlasti na nivou BiH, Dodik je u vlasti duže od 15 godina, što ga čini jednim od najdugovječnijih nosilaca vlasti u regiji.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *