Direktor banjalučke dvorane “Borik” službeno vozilo koristi kao privatno (FOTO)

Društvo

Direktor JU Sportski centar “Borik” službeno vozilo marke “škoda” koristi i u privatne svrhe, što dokazuje i fotografija koja je snimljena tokom proteklog vikenda u banjalučkom naselju Nova Varoš.

Odbornik u Skupštini Grada Banjaluka Draško Stanivuković postavio je ovu fotografiju na svoj profil na Fejsbuku uz komentar da se službeni automobil direktora SD “Borik” nalazi na privatnom parkingu.

– Službeni automobil direktora dvorane Borik na privatnom parkingu u privatne svrhe. Ogromne količine novca koje se daju za gorivo koje funkcioneri koriste u privatne svrhe, napisao je Stanivuković u komentaru.

Korišćenje službenog vozila u privatne svrhe nije nikakva novina kada je u pitanju Zrnić, niti je ovo jedino službeno vozilo koje je fotografisano ispred njegovog stana u Ulici Tina Ujevića.I ljeti i zimi, jeftinije je i sigurnije – službenim vozilom do kuće!

Službena vozila JU Sportski centar “Borik” ispred Zrnićevog stana

Na “lošu naviku” Manojle Zrnića ukazivale su čak i njegove stranačke kolege iz SNSD, ali je to očito navika jača od zakona i partijskog statuta.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *