Na Peconija pucao biznismen Ž.R. nakon svađe zbog djevojke

Hronika

Na Predraga Rankovića Peconija (55), koji je ranjen sinoć u pucnjavi u beogradskom hotelu “Prag” pucao je kontroverzni biznismen Ž. R.

Peconi je trenutno u stabilnom stanju, bez znakova vitalne ugroženosti.

Kako Informer saznaje iz izvora u istrazi, postoji snimak s kamere na kojem se vidi ranjavanje Peconija. Prema saznanjima ovog lista za stolom su sedeli Peconi, Srđan Milovanović, vlasnik Kopernikusa, Milo Đurašković, pevačica Tijana Radivojevič i još dve devojke, Novica Kocić vlasnik firme Građevinar i Zvezdara teatra, kao i biznismen Ž. R. koji je po svemu sudeći pucao na Peconija.

Peconi i Ž. R. su sedeli na suprotnim stranama stola, a u jednom momentu Ž. R. je počeo da vređa jednu od devojaka koja je sedela za stolom. Peconi ga je upozorio da to ne radi, a Ž. R. mu je odgovorio da se ne meša.

Posle nekoliko minuta Ž. R. je izvadio je pištolj iz torbice i pucao na Peconija.

– Nastao je pravi haos – kaže naš izvor i dodaje:

– Kad je zapucalo svi su se razbežali, a Ž. R. je pobesneo i počeo da baca na Peconija sve što mu se našlo pod rukom. Za stolom je sedeo i jedan prijatelj Ž. R. koji je takođe pucao na Peconija.

Za susednim stolovima sedelo je obezbeđenje oba biznismena koje je reagovalo i posle gužve koja je takođe snimljena sigurnosnom kamerom, sprečilo pravi masakr.

Policija zna identitet napadača, ali on još nije priveden jer se, najverovatnije, nalazi u bekstvu.

Telegraf

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *