Prvi “Banjalučki stendap festival”

Kultura

U Banskom dvoru od sutra pa do 30. juna biće održan prvi „Banjalučki stendap festival“, koji će u četiri dana trajanja okupiti sedam vrhunskih komičara iz BiH i regiona.

Peđa Bajović, poznati regionalni komičar koji godinama radi na relaciji Banja Luka – Zagreb, biće voditelj programa sve četiri večeri festivala, a u saradnji sa KC Banski dvor odigrao je veliku ulogu u organizovanju festivala, koji će prema njegovim riječima, biti novi korak u jačanju pozicija ove vrste humora u Banjoj Luci i besplatna terapija smijehom za publiku.

Prvog dana festivala publici će se na Art terasi Banskog dvora predstaviti komičar Vlatko Štampar iz Zagreba s komadom „Štamparska greška“. Već narednog dana od 21 čas nastupiće Filip Andronik iz Sarajeva i Hazim Mujčinović iz Tuzle s komadom „Made in Bosnia“.

Petak je rezervisan za nastup banjalučkog komičara Mirka – Mirkana Komljenovića i Omera Hodžića iz Mostara, koji će izvesti program „Omer i Mirkan“.

Posljednjeg dana festivala u Art dvorištu od 21 čas nastupiće Srđan Jovanović iz Beograda, a specijalni gost će biti Dušan Jokić iz Banje Luke.

Besplatne pozivnice za „Banjalučki stendap festival“ svi zainteresovani mogu preuzeti na biletarnici Banskog dvora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *